Andorra Bretanya TelevisióCat Bretanya TVSports

Andorra | Grandvalira Il domini de la Neu

Pas de la Casa / Principat d’Andorra. Benvingut a Grandvalira, la estació d’esquí més gran d’Andorra i del sud d’Europa. Amb més de 210 quilòmetres de pistes i 128 pistes diferents, Grandvalira ofereix una experiència d’esquí única per a tots els nivells i edats.

Situada a l’est del Principat d’Andorra, Grandvalira es troba entre les valls de Canillo i Encamp. L’estació ofereix una gran varietat d’activitats, incloent-hi esquí alpí, esquí de fons, snowboard, raquetes de neu i mushing. Les pistes de Grandvalira són conegudes per ser molt ben mantingudes i per oferir una gran varietat de dificultats. La zona d’Esquí de Fons ofereix pistes de diferents nivells, des de principiants fins a experts. A més a més, l’estació també disposa de diverses zones per a snowboarders, amb parcs de neu i halfpipes.

Una de les grans atraccions de Grandvalira és la seva connexió amb altres estacions d’esquí, com ara Pas de la Casa, Grau Roig i Soldeu. La connexió entre les estacions es fa a través de telecadires i telesquís, oferint una experiència d’esquí sense precedents. Per als visitants que busquin activitats fora de les pistes, Grandvalira també ofereix una gran varietat d’opcions, com ara restaurants, bars i botigues.

En resum, Grandvalira és una estació d’esquí única que ofereix una gran varietat d’activitats i pistes per a tots els nivells. Amb la seva connexió amb altres estacions d’esquí, Grandvalira és una opció perfecta per als amants de l’esquí que busquen una experiència sense precedents.

https://youtu.be/JSsLynXzSRA

vidéo HD ©Cat Bretanya TV – 14 de maig de 2023