Andorra Bretanya TelevisióCat Bretanya TVInternational

Andorra | El canó de neu 2.0 Titan Demac Lanko

Grau Roig / Principat d’Andorra. El canó de neu 2.0 Titan Demac Lanko ha estat instal·lat a Grau Roig per millorar l’experiència d’esquí dels visitants.

Aquesta nova tecnologia de canó de neu és un salt important respecte als models anteriors. El canó de neu 2.0 Titan Demac Lanko utilitza un sistema de propulsió d’aire comprimit per crear partícules de neu més petites i lleugeres, la qual cosa li permet produir neu de forma més eficient i amb menys energia. Això també significa que és capaç de produir neu a temperatures més altes que altres canons de neu. La nova tecnologia permet que la neu creada sigui més fàcil de manipular i distribuir, el que significa que es pot utilitzar de manera més eficient per crear pistes de neu excel·lents per als esquiadors i snowboarders.

A més, aquest canó de neu també ofereix avantatges mediambientals significatius. El sistema de propulsió d’aire comprimit utilitza menys aigua per crear neu, reduint així el consum d’aigua i els costos de tractament de residus. Això és especialment important a Andorra, on l’aigua és un recurs preciós.

En resum, el canó de neu 2.0 Titan Demac Lanko és un gran avançament en la tecnologia de producció de neu. La seva capacitat per produir neu de forma més eficient i a temperatures més altes, juntament amb els seus avantatges mediambientals, el converteixen en una excel·lent opció per a estacions d’esquí i altres instal·lacions que necessiten produir neu artificial. La seva instal·lació a Grau Roig a Andorra es traduirà en una millora de l’experiència d’esquí per als visitants, mentre que al mateix temps contribuirà a la sostenibilitat mediambiental de la regió.

vidéo HD ©Cat Bretanya TV – 14 de maig de 2023