Andorra Bretanya TelevisióCat Bretanya TVInternational

Andorra | Pas de la Casa

Pas de la Casa / Principat d’Andorra. Andorra, el principat situat als Pirineus, és un destí conegut per la seva bellesa natural i les seves activitats d’hivern.

L’estació d’esquí del Pas de la Casa és un dels llocs més populars per als amants de l’esport blanc, i ofereix una experiència única en un entorn de muntanya impressionant. L’estació d’esquí del Pas de la Casa es troba a la frontera entre Andorra i França, a més de 2.000 metres d’altitud. Les seves pistes ofereixen més de 100 quilòmetres d’esquí per a tots els nivells, des de principiants fins a experts. El Pas de la Casa és conegut per la seva varietat de pistes amples i ben preparades, així com per la seva excel·lent qualitat de neu.

A més de l’esquí, l’estació ofereix altres activitats com ara snowboard, raquetes de neu i motos d’alta muntanya. També hi ha una escola d’esquí per a aquells que volen aprendre o millorar les seves habilitats a les pistes. Després d’un dia actiu a la neu, els visitants poden gaudir de la vida nocturna animada del Pas de la Casa, amb una àmplia selecció de restaurants, bars i discoteques.

Però l’estació d’esquí del Pas de la Casa no només és un lloc per a l’esport i l’entreteniment. També té un ric passat històric. Al cim del Pic Blanc, una muntanya propera a l’estació, hi havia l’antic emissor de Sud Ràdio. Aquest emissor va ser un important punt de referència per a les comunicacions de ràdio a la zona, transmetent notícies i entreteniment durant dècades. L’antic emissor de Sud Ràdio va ser construït a mitjans del segle XX i va ser testimoni de canvis significatius en la tecnologia de les comunicacions. Durant anys, va ser una veu constant per a les comunitats locals i els visitants que anhelaven mantenir-se connectats amb el món exterior. Avui en dia, tot i que l’emissor ja no està en ús, la seva presència encara recorda una època passada i l’importància de les comunicacions en regions muntanyenques com el Pas de la Casa.

En resum, l’estació d’esquí del Pas de la Casa a Andorra és un destí d’hivern imperdible per als amants de l’esport i la natura. Amb les seves pistes excepcionals i l’entorn espectacular dels Pirineus, ofereix una experiència inoblidable per a tots els visitants.

vidéo HD ©Cat Bretanya TV – 15 de maig de 2023